Rock Me

Osica Fest 2018

In perioada 13-15 iulie 2018, FESTIVALIA organizeaza Rock Me, singurul festival de rock din Oltenia, care va avea loc in Osica de Sus, judetul Olt. Organizatorul vinde 5.000 de bilete la preturi promotionale:

"Regular"-Bilete la pret promotional

FESTIVALIA invita toti iubitorii de muzica rock sa se bucure de momente unice de-a lungul celor trei zile ale festivalului, facand o calatorie muzicala inedita impreuna cu 14 dintre cele mai populare trupe de rock din tara.

Alaturi de OCS (Omul cu Sobolani), Vita de Vie, Altar si alte nume cunoscute, acest voiaj va ramane de neuitat.

FESTIVALIA pune la dispozitia publicului un camping dotat cu electricitate, dusuri si toalete precum si cu puncte importante de prim ajutor, jandarmerie si pompieri. Fortele proprii de securitate ale organizatorului asigura o desfasurare exemplara a evenimentului. Diferite momente de divertisment precum jonglaj, scuipatori de flacari, saltimbaci si multe altele anima si coloreaza pauzele dintre concerte pretutindeni pe arealul festivalului.

“Rock Me” uneste pe o perioada de trei zile fanii rock din Romania, oferindu-le momente de neuitat cu 15 dintre cele mai renumite trupe de rock romanesc.

Detalii despre desfasurarea programului se gasesc si pe

pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/RockMeFestival/

Vreau sa cumpar acum bilete si sa-mi asigur locul meu pe durata celor trei zile ale festivalului!