ROCK ME-Osica Fest 2018

Regulament Festival

1. ACCESUL

Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rock Me-Osica Fest 2018. Prin participarea la acest eveniment, posesorul de bilet accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestui regulament.

Persoana/-nele va/vor primi la punctul de acces bratara/-i conform biletului/biletelor achizitionat/-e. Indepartarea sau instrainarea acesteia/acestora este interzisa. Pierderea sau distrugerea nu este compensata, posesorul urmand a fi evacuat din zona festivalului. Pentru a evita orice neplaceri este recomandat sa achizitionati biletul/biletele numai de la distribuitorii autorizati. Biletele si abonamentele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor sau bratarilor constituie o infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte ori alte cauze in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala.

• Copiii cu varsta de pana la 7 ani au acces gratuit, iar copiii ce au implinit varsta de 7 ani, pana la data desfasurarii evenimentului, trebuie sa detina un bilet valid de acces in zona de festival si camping.

• Copiii cu varsta de pana la 7 ani, au acces in zona de festival numai insotiti de un parinte sau tutore legal.

• Copiii cu varsta de pana la 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.

2. PERSOANE CU DIZABILITATI

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni cu denivelari, ceea ce ingreuneaza uneori accesul. Cu toate acestea, personalul Rock Me-Osica Fest 2018 va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.

Persoanele cu dizabilitati care doresc sa beneficieze de acces gratuit, trebuie sa trimita un email la: adrian@rockme.ro.

Pentru ca cererea sa fie considerata valida, mail-ul trebuie sa contina urmatoarele documente:

– declaratie pe propria raspundere privind gradul de handicap

– copii legalizate ale certificatului de handicap

– copii valide ale cartilor de identitate (atat a persoanei cu handicap, cat si a insotitorului)

– copii legalizate ale documentelor care atesta faptul ca insotitorul este autorizat sa actioneze ca atare

– declaratie pe propia raspundere privind dreptul de a insoti persoana cu handicap, semnata de insotitor Persoanele a caror cerere a fost considerata validata, vor primi automat o invitatie dubla in limita locurilor disponibile, acestea urmand a fi obligate sa prezinte si in ziua evenimentului documentele mai sus enumerate, in original.

In cazul in care nu este prezentata documentatia in cauza sau persoanele refuza permiterea unei verificari adecvate, acestora nu le va fi permis accesul la eveniment.

3. ESTE INTERZIS:

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe

• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser

• comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor

• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare

• accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival

• accesul animalelor oriunde in perimetru sau camping La accesul in perimetrul festivalui este INTERZISA intrarea cu bautura si alimente de orice fel, chiar daca sunt achizitionate din incinta zonei de festival.

4. OBIECTE PERMISE SI OBIECTE INTERZISE

Obiectele permise pe teritoriul festivalului:

Ghiozdan transparent (pe teritoriul festivalului), palarii, ochelari de soare, pelerine, telefoane mobile inclusive bateriile externe ale acestora, selfie sticks, aparate foto compacte, brichete, tigari, picaturi pentru lentile de contact, medicamente, insulina (insotita de documente).

Obiecte interzise pe teritoriul festivalului:

Droguri, cutite, arme, obiecte rigide, lanturi, umbrele, umbrele pliabile, alcool, mancare si bauturi sticle sau conserve, cosmetice, echipamente audio/video profesioniste, echipamente de inregistrare, animale, artificii,. In zona de camping este permis accesul cu mancare si apa.

5. INFORMATII

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul si cadrele medicale vor demara imediat spitalizarea sau ingrijirea medicala oricaror persoane care au nevoie sau solicita ingrijire, atat timp cat se afla in perimetrul festivalului sau in campingul special destinat festivalului.

Evenimentul are loc indiferent de conditiile meteorologice, in limite normale pentru public si artisti!

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul, daca va fi necesar si daca va avea un motiv intemeiat pentru decizie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea acestui regulament.

6. VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata evenimentului se realizeaza inregistrari audio si video. Prin intrarea in zona evenimentului, participantii isi dau acordul ca imaginea lor sa apara in materialele organizatorului sau in materialele corelate evenimentului.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate doar cu acordul expres al organizatorilor.

Fotografierea este permisa (exceptie facand acele concerte ale caror reprezentanti artistici sau respectiv organizatorul, nu isi dau acordul).

Filmarea si fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Rock Me-Osica Fest 2018. Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

7. DREPTURI INTELECTUALE

I. Conform prevederilor legii drepturilor de autor nr 8/1996, participantilor la eveniment le este interzisa inregistrarea (in scop comercial) de imagini sau sunete din timpul evenimentului, acestia riscand confiscarea echipamentului gasit asupra lor. Vizitatoriilor le este interzis sa difuzeze sau sa comercializeze aceste inregistrari.

II. Participantilor le este interzis sa reproduca vizualul evenimentului (poster, flyer, etc.), sa foloseasca imaginea, respectiv numele artistilor implicati (sau orice alte nume, logo-uri sau brand-uri asociate evenimentului), sau bilete la eveniment in scopuri promotionale ori comerciale fara acordul organizatorului.

III. Participantii care incalca una sau mai multe dintre regulile mai sus mentionate sunt pasibili de plata unor sume cu titlu de daune-interese.

8. COMPORTAMENTUL IN ZONA DE FESTIVAL

Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc. Evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o atmosfera placuta din toate punctele de vedere.

9. SANCTIUNI

Nu sunt acceptate exceptii de la aceste reguli, iar incalcarea prezentului regulament poate duce la evacuarea persoanei in cauza din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului sau abonamentului.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor evacuati ori pentru eventualele pagube personale produse acestora.

Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, sunt imediat escortate in afara perimetrului festivalului, accesul lor fiind interzis la festival, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

10. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Participantii iau parte la festival pe riscul propriu. Organizatorul este responsabil doar daca daunele sau ranile sunt produse din neglijenta sa.

Daunele pasibile de compensatie sunt stabilite de catre asigurarea evenimentului.

Organizatorul nu este responsabil pentru daune produse in urmatoarele feluri:

– de catre furnizorii angajati pentru eveniment sau de catre angajatii acestora

– eventualele daune cauzate de nerespectarea prezentelor reguli

– probleme de auz sau de vedere cauzate pe durata evenimentului

– pierderea de bunuri, distrugerea sau furtul obiectelor aduse de participanti in locatie

– daune cauzate de schimbarile de program(deschidere / inchidere) ale evenimentului

– daune cauzate in alte feluri de catre participanti.

Toate prevederile din aceasta sectiune se aplica si angajatilor organizatorului, precum si furnizorilor sai sau terte parti implicate.

11. CAZURI DE FORTA MAJORA

I. In caz de forta majora organizatorul isi rezerva dreptul amanarii sau anularii evenimentului, schimbarii datei sau locului de desfasurare, fara a fi nevoit sau obligat la plata de daune catre participanti.

II. Forta majora inseamna orice circumstante din cauza carora organizatorul este fortat sa anuleze evenimentul. Acestea sunt, dar nu se rezuma la: razboi, greva, activitati teroriste, actiuni ale politiei sau pompierilor, catastrofe naturale.

III. Pretul biletului nu este rambursabil cu exceptia cazului in care evenimentul este anulat sau este reprogramat. Mutarea evenimentului intr-un alt loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea pretului biletelor.

IV. Atunci cand evenimentul este reprogramat, biletul cumparat ramane valabil pentru data reprogramata sau pretul se ramburseaza la cerere. Cererile de rambursare trebuie efectuate in perioada de timp impusa de lege, dupa data anularii evenimentului, la punctul de vanzare din care au fost achizitionate initial biletele. Rambursarea contravalorii biletelor poate fi efectuata numai in conditiile in care biletele sunt intacte, suma rambursata incluzand doar valoarea biletelor, nu si comisionul de editare, tiparire si distributie sau costurile suplimentare (cazare, transport, curierat etc).

V. Biletul de festival nu este specific unui singur artist, astfel incat in cazul in care un concert al unui artist din cadrul festivalului ar fi anulat, nu va avea loc nicio restituire de pret. Organizatorul nu este in nici un fel responsabil de daune cauzate de forta majora.

12. CONDITII SPECIFICE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa/modifica prevederile incluse in Regulament, urmand ca aceste informatii si reguli de interes public (Conditii Specifice) sa fie comunicate prin intermediul materialelor de presa, precum si a site-ului: www.rockme.ro, inainte de inceperea evenimentului. Aceste completari/modificari (Conditii Specifice) se aplica alaturi de celelalte prevederi ale prezentului Regulament, pentru acest evenimentul.

13. GENERALITATI

I. Toate disputele vor fi rezolvate in mod amiabil, prin conciliere directa. Atunci cand aceasta conciliere directa nu este posibila, disputele vor fi rezolvate la tribunalul pe raza caruia isi are sediul organizatorul.

II. Legislatia Roamniei guverneaza orice conflict


Va multumim pentru intelegere si respectare si va dorim distractie placuta!